Deventer Kringloop De Cirkel

Nieuwe partner met Kringloop De Cirkel

Sinds vandaag hebben wij een nieuwe partner gevonden voor onze boeken. Want hoewel verschillende mensen ook weer een boek terugzetten, doet een klein deel dat toch niet.

Dat betekent wel dat wij met een zekere regelmaat de grootste minibieb van Deventer weer moeten aanvullen. Onze eigen boekenkast thuis is inmiddels geminimaliseerd, dus daar kunnen we het niet meer van hebben.

Kringloop de Cirkel Deventer

Niet geheel toevallig willen wij ook nog wel eens een kringloopwinkel binnenlopen. Zo ook deden wij dat bij Kringloopwinkel De Cirkel aan de Arnhemstraat in Deventer. En daar kwamen we aan de praat met bedrijfsleider Joop.

Wat een gift heeft ie ons, namens kringloop De Cirkel natuurlijk, gegeven. Een prachtige doos met boeken, die echt anders niet bij het oud papier zou belanden hoor.

Prachtige boeken die niet zullen misstaan in onze Deventer minibieb aan de Sluisstraat (hoek Raamstraat).

Kom dus gerust langs om te kijken of er iets van je gading bij zit.

2 gedachten over “Nieuwe partner met Kringloop De Cirkel”

 1. Beste Joop,

  Minibiebs zijn hot item, ze rijden de kringloopwinkels voor het goede doel in de wielen.

  Minibiebs ogen sympathiek, maar betekenen minder opbrengst en steun voor vaak schrijnende omstandigheden waarin doelgroepen moeten leven.

  Reden hiervoor is, dat de goede doelen kringloopwinkel bij verkoop een geringe vergoeding vraagt terwijl een bij minibiebs verkregen boeken gratis zijn. Een minibieb knabbelt aan de poten van het goede doel. Liggen de prijzen van de boeken te hoog, absoluut niet en het doel, dat door medewerking duizenden vrijwilligers wordt bereikt ligt onder vuur van de minibiebs.

  De Cirkel stimuleert de minibiebs met verkoopbare boeken, graag uitleg.

  1. Omdat De Cirkel vaak teveel boeken krijgt en hun ruimte beperkt is, schenken ze deze boeken die anders bij het oud papier zouden terecht komen. Dus een win-win situatie voor beide partijen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + 3 =